Kurabiyevi

9 Eylül 2011 Cuma
Birçok kişi için hiçbirşey ifade etmezken , sizin için belki de hayatınızın dönüm noktası olan günlerdir özel günler. Minik bebeğinizi kucağınıza ilk aldığınız gün , geri kalan hayatınızı onunla geçirmeye söz verdiğiniz gün ya da dostum dediğiniz insanların dünyaya geldikleri gün size eğlenmek ve onları mutlu etmek için sunulmuş özel zamanlardır.
Peki ya bu özel günlerde yapılması gereken şey nedir?
  • Abartılı kutlamalar?
  • Pahalı hediyeler?
  • Sevgi gösterileri?
  • Yüzlerce kişilik bir davet?
 Hayır , hiç sanmıyorum. Yapmanız gereken tek şey karşınızdakinin kendisini özel hissetmesini sağlamak. İşte yapmnız gereken şey bu kadar basit ve samimi. Bu nasıl mı yapılmalı ? Size farklı bir öneri vermek için buradayım. Sizlere sunacağım bu el yapımı kurabiyelerle eşinizin kalbine giden yolu kolayca bulabilir , çocuklarınızın eğlenmesine yüzlerindeki şaşkınlıkla karışık hoşnutluğa şahit olabilir , arkadaşlarınıza en güzel doğum günü hediyelerini verebilir ve konuklarınıza ilginç ikramlar sunabilirsiniz !


Hepsi doğal , annenizin kurabiyeleri kadar !
Evet , hepsi doğal ve el yapımı. Hepsi tek tek paketleniyor ve paketleri açılmadığı sürece tam 3 ay taze kalabiliyor. Bu kadarını anneniz bile yapamazdı değil mi :)

Türkiye'nin neresinde olursanız olun , kurabiye siparişi verebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir kurabiye hayal etmek ve beni aramak ! Hayalgücünüzü zorlayın , kurabiyelerinizin üzerinde isimler , tarihler , yazılar ve figürler olabilir ! Kurabiyelerinizin tadını da siz belirleyin! Tarçınlı , vanilyalı , çilekli , fındıklı , cevizli ya da kakaolu ... Siz nasıl isterseniz. Sipariş verirken zorlanacağınız tek şey ne istediğinize karar vermek olacak. Kurabiyelerin şekli , üzerlerindeki figürler ve tadı. Hepsini belirleyecek olan sizsiniz.

Ücretlendirme ise kurabiyelerin boyutlarına göre değişmekle birlikte adedi 1.5 Tl den başlar , çoklu siparişlerde ise indirim söz konusudur. Ödemeler havale yolu ile alınır. Kargo ücrete dahil değildir. Siparişlerinizi en az üç (3) gün önceden bildirmeniz yeterlidir.

Tel: 05355150850

betuluveren@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Categories

Follow Me on Pinterest
 

© 2010 Özel Günler Için.., Design by DzigNine
In collaboration with Breaking News, Trucks, SUV